Patron, toner, papíráru, irodaszer, írószer, amerikai sportkártyák
KERESŐ:  
PÉNZNEM :  

kulcs
Email:
Jelszó:
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft

Általános tudnivalók:

 

A(z) ZOMI + webáruházban (továbbiakban: webáruház), kizárólag a zomi.hu webcímen keresztül lehet vásárolni. Ezen címen keresztül történt rendelésleadással, jelen dokumentumban leírt feltételek szerint, vásárlási szerződés jön létre a webáruház üzemeltetője - a ZOMI + Bt. (továbbiakban: Szolgáltató) -, és a rendelés leadója (továbbiakban: Megrendelő) között.

 

Szolgáltató adatai:


Szolgáltató neve: ZOMI + Kereskedelmi Betéti Társaság
Székhely: 1046 Budapest, Hárfa utca 22.
Telephely: 1135 Budapest, Országbíró utca 38.
Cégbíróság: 
Adószám: 21403240-2-41
Cégjegyzékszám: Cg. 01 06 750974

 

A megrendelés lépései:

 

Megrendelő a rendelés adatait összesítő "Megrendelés elküldése" gomb megnyomásával elfogadja a szerződés feltételeit. A webáruház, a Megrendelő által megadott e-mail címre egy összesítő e-mailt küld, amely tartalmazza a megrendelés adatait. Ez még nem a megerősítő e-mail, így Szolgáltató ezzel még nem vállal kötelezettséget a megrendelés teljesítésére. Miután Szolgáltató megbizonyosodott róla, hogy a megrendelést teljesíteni tudja, elküld a Megrendelő által megadott e-mail cimre egy megerősítő e-mailt , amely tartalmazza a megrendelés adatait. Ezzel jön létre a vásárlási szerződés.

 

Egyéb:

 

A webáruházban feltüntetett árak az áfát tartalmazzák.

 

A szerződéskötés nyelve: magyar.

 

A létrejövő szerződés távollévők között kötött szerződés, nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Szolgáltató nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető, de a Szerződés létrejöttének ténye, ideje, a megrendelés tartalma, a Megrendelő által megadott adatok, illetve a megrendelés során keletkezett elektronikus üzenetek Szolgáltató által megőrzésre kerülhetnek.

 

Szolgáltató elérhetőségei a "Kapcsolat" vagy az "Elérhetőség" vagy más, hasonló jelentésű menüpont alatt  találhatók.

 

Szállítási feltételek:

 

A megrendelt árut Szolgáltató alap esetben postai csomagként juttatja el a Megrendelő által megadott szállítási címre. Ezért szállítási díjat számláz Megrendelő részére, melynek összege a kosár menüpontban látható. Ettől eltérő szállítási mód, vagy akár személyes átvétel választására a telefonos és/vagy az e-mail-es egyeztetés vagy ha az internetes felület erre lehetőséget biztosít, akkor a megrendelés leadása során van lehetőség.


Fizetési módok:

 

PayPal-en keresztül, illetve hagyományos banki átutalással történő fizetés esetén a kézbesítés a rendelés ellenértékének a Szolgáltató számlájára történő beérkezése után történik.

 

Adatvédelmi nyilatkozat:

 

Személyes adatok védelme: Megrendelő adatainak kezelésekor Szolgáltató az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el. Az adatokat harmadik személynek nem szolgáltatja ki.

 

Megrendelő beleegyezése: Ezt a website-ot használva Megrendelő elfogadja ezen adatvédelmi politika feltételeit, és engedélyezi Szolgáltató számára adatainak használatát az itt leírtak alapján.

 

Megrendelő kötelessége:

 

Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelésének jóváhagyásával jelen dokumentumban foglaltakat elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelést tartalmazó küldemény átvételéről és kifizetéséről gondoskodik. Amennyiben a termék átadása-átvétele Megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltséget Megrendelő megtéríti Szolgáltató számára.

 

Észrevételek és reklamációk a szállítmányokkal kapcsolatban:

 

Amennyiben Megrendelő bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó Megrendelő kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az ilyen eseteket, és bármi egyéb észrevételt (pl. eltérés a számlázott és a szállított tételek között, sértetlen csomagolásban sérült áru stb...) Megrendelőnek jeleznie kell Szolgáltató felé az áru átvételétől számított 12 órán belül a(z) info@zomi.hu e-mail címen vagy a +36-70-335-1631 telefonszámon.

 

Vásárlástól való elállás:


Megrendelő az áru átvételét követő 8 munkanapon vagy 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben Szolgáltató köteles a Megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

 

Megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

 

Írásban történő elállás esetén elegendő, ha Megrendelő az elállási nyilatkozatot elküldi Szolgáltatónak 8 munkanapon belül.

 

A csomagolás sérüléséből adódó, vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő kárai megtérítését Szolgáltató követelheti Megrendelőtől.

 

Felelősség korlátozás:


Szolgáltató nem vonható felelősségre, az általa üzemeltetett internetes áruházhoz való kapcsolódásért, semmilyen vis mayor kategóriába sorolható esetért, vagy olyan eseménnyel kapcsolatosan, ami nem áll az irányítása alatt.

 

Vásárlási feltételek   |   Honlapkészítés Miskolc